Svi na Šank?! – Hastati Party No. 5

Napokon Vam možemo predstaviti ono što pripremamo zadnjih nekoliko mjeseci, bilo u svojim glavama, bilo djelima:  radi se o obilježavanju pete godine postojanja ekipe Hastati.

Osnovni cilj ove ekipe u dosadašnjem radu bio je okupljanje što više mladih na utakmicama našeg nogometnog i košarkaškog kluba, a sve to u okviru same navijačke skupine „ŠKRIPARI“ koja na ovim prostorima djeluje dugi niz godina.

Nakon ovih pet godina smatramo da smo uspjeli u našem naumu jer se na tribini Škripara mogu vidjeti neke nove generacije, neki novi klinci koji će nekada zauzeti naše mjesto.

Svi smo svjesni činjenice da je noćni život našeg grada spao na jako niske grane, pa smo odlučili organizirati nešto drugačije, kako bi privukli ljude da dođu, zabave se kao i dosadašnjih godina i vide našu stranu života, a to je navijački život.
Zvijezde večeri su momci iz zagrebačkog street rock benda ŠANK?! koji su u kratko vrijeme postojanja napravili pravi boom na sceni, stekli vojsku vjernih fanova, a nedavno i rasprodali zagrebačku Tvornicu dvije večeri za redom, a kao predgrupa nastupit će momci iz domaćeg xD benda.

Caffe bar Start ( „kod Paje“) smo odabrali kao lokaciju za odvijanje ovog događaja jer smatramo da je to jedno od rijetkih mjesta u gradu koje uživa kultni status i kroz koji je prodefiliralo bezbroj odličnih bendova kroz ovih 30-ak godina postojanja istog.

Za sve Vas pripremamo promotivne cijene pića, a između ostalog predstavljamo jedan novitet na tržištu – novo pivo koje će se puniti samo za ovakve prigode – svijetlo pivo Škripar. Nadamo se da će se svima svidjeti.

pivo_skripari

Kao i na našim prijašnjim zabavama i ovaj put će se moći nešto prigristi, a ovaj put su na meniju tradicionalne hercegovačke delicije. Ovo druženje je posebno po tome što će imati i humanitarni karakter:
u prostoriji će biti postavljena kutija u koju ćete svi moći ubaciti svoj prilog za liječenje našeg sugrađanina Tomislava Ljubića, koji boluje od tumora kuka i zdjelice.

Svi koji su bili na našim dosadašnjim druženjima svjedočit će vam odličnoj atmosferi, a oni koji nisu bili u to će se moći uvjeriti ovaj put. Toliko od nas…

[youtube id=”3tlxkFYQyyU” width=”600″ height=”350″]

Vidimo se u Paje!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.