Sveučilište u Mostaru prijeti zatvaranjem kampusa zbog neodgovornih građana

Devastacija kampusa Sveučilišta u Mostaru nastavlja se neodgovornim ponašanjem pojedinaca.

Naime, automobilima su onemogućili slobodan ulaz u kampus te je zaštitarska tvrtka evidentirala i prijavila slučaj policiji.

Kampus je u noćnim satima zatvoren za automobile, izuzev zaštitarske tvrtke koja obilazi kampus te im u ovom slučaju nije bio omogućen ulaz.

Sveučilište u Mostaru preuređuje kampus kako bi bio ljepše mjesto i okruženje kako za studente tako i za ostale građane. Iz tih razloga su postavljene i određene upute za ponašanje svih koji ga koriste.

Ako se ovakve i slične situacije nastave, Sveučilište će biti primorano zatvoriti kampus za ostale građane, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • Kad Sveučilište u Mostaru misli ukinuti plaćanje semestra za djecu bez jednog ili oba roditelja?
  Sramota je da u današnjem civiliziranom vremenu djeca bez roditelja moraju plaćati školovanje!!

 • Ima djece koja imaju obadva roditelja..od toga jedan nije u radnom odnosu… Svi bi na fakultete dzabica…i iz fotelja placu dzabica…. Ima li zaposlit se i raditi.. Ima li raditi.i paralelno studirati… Ima studenata gdje su im obadva roditelja ostala bez posla….

 • Ne vidim zasto se mora pritit zatvaranjem kampusa,kad netko ovako parkira lijepo se zovne pauk i stvar rijesena. nema potrebe kacit to na portale i kmecat naokolo

 • Nije sve kako izgleda.
  Gdje su zaštitari?
  Gdje je policija?
  …najprije ce biti da se priprema teren za nove investicije/šminkanje/…mi ugrađivanje u iste

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.