Svečano promovirano 209 diplomanada Ekonomskog fakulteta

Svečana dodjela diploma studentima koji su završili studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.

Promovirano je 209 diplomanda i dodijeljene su Dekanove nagrade.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako diplomandi kreću u novi život s novim izazovima, kušnjama, ali u problemima.

Pred vama je važan ispit. Idite samouvjereno u pravcu svojih snova i zapamtite, jedna se ptica ne vine previsoko, ako se vine vlastitim krilima, poručila je diplomandima prof. Kazazić.

Dekanica Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Mila Gadžić je rekla kako su se trudili pružiti kvalitetno obrazovanje.

Da smo u tome uspjeli dokazuju vaši uspjesi na mnogim regionalnim i lokalnim natjecanjima u kojima smo ostvarili nagrade u vrlo oštroj konkurenciji ekonomskih fakulteta iz okruženja, rekla je dekanica Gadžić.

Ekonomski fakultet promovirao je 98 prvostupnika preddiplomskog studija ekonomije, 39 stručnih prvostupnika i 72 magistra ekonomije.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Cestitam svim dipl.ekonomistima. svaka cast na trudu radu i ucenju.
    Nadam se da vecina znaju engleski takoder i njemacki pa da ce naci za sebe negdje vani posao. Steta je sa diplomom raditi u kladionici, skladistu, trgovini itd….jer samo je to preostalo
    Zalosno ali je tako 🙁

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.