Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a u Livnu

Danas je u Livnu svečano otvoreno novouređeno prodajno mjesto HT ERONET-a.Brojne uzvanike pozdravio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnihstandarda. Cilj projekta približiti je HT ERONET i njegove usluge korisnicima koji su uvijek u fokusu, auz to, između korisnika i HT ERONET-a, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja.

Želimo se, na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približiti našem korisniku i predstaviti sekroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto nakoje ćete se uvijek s radošću vraćati“, kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kakonovi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

To su između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osobljekoje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svihservisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšupovezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisnikuvidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brzi jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojeneposlovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Inače, od 1. rujna HT ERONET u svojoj ponudi ima redizajn Super tarifa, a korisnike očekuju još nekenovine.

(www.jabuka.tv)