Pogledajte galeriju fotografija sa svečanog otvaranja 24. Mostarskog sajma

Međunarodni 24. sajam gospodarstva u Mostaru službeno je otvoren u utorak, 2. svibnja u 11 sati na središnjoj pozornici u Paviljonu 1.

Sajam je otvorila veleposlanica države Izrael za BiH Galit Peleg.

Zadovoljstvo mi je što je Država Izrael ovogodišnji partner sajma čime imamo dodatnu priliku ojačati, prije svega, ekonomsko partnerstvo, ali i druge oblike suradnje, istaknula je proglasivši sajam otvorenim.

Riječi dobrodošlice nazočnima je uputila direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak.

Počašćeni smo time što je Država Izrael zemlja partner ove godine. Veliki je to korak u razvijanju odnosa između zemalja, te očekujemo da će ova suradnja rezultirati izraelskim ulaganjem u Bosnu i Hercegovinu, rekla je Bošnjak u svojoj dobrodošlici.

Od igle do lokomotive: Pogledajte ponudu mostarskog Sajma gospodarstva

Osim nje nazočnima su se obratili i gradonačelnik Mostara Mario Kordić, Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Federacije BiH, Ana Brnabić, predsjednica Vlade Republike Srbije, Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Borjana Krišto, predsjedateljica Vijeća ministara BiH.

Gradonačelnik Mostara je kazao kako je Mostar primjer i predvodnik pozitivnog u BiH.

Dobrodošli u grad iz kojeg ćete ponijeti lijepe dojmove, srdačne susrete i nove poslovne partnere. Ovo je najvažnija sajamska manifestacija u BiH i predstavlja jednu od gospodarskih prepoznatljivosti Mostara, stoga čestitke organizatorima, ali i prijateljima iz Izraela, zemlji partnera, kazao je Kordić u svom govoru.

U sklopu Sajma i ove godine biti će štandovi s raznim aktivnostima posvećenima turizmu, poljoprivredi i razvoju IT sektora.

Ljepša strana Sajma gospodarstva u Mostaru

Voditeljica programa je Mija Martina Barbarić.

Sajam će trajati do 6. svibnja 2023. godine, a zemlja partner Sajma je Izrael.

Mostarski sajam svake godine privuče veliki broj posjetitelja, te služi kao odlična promocija za grad Mostar ali i Bosnu i Hercegovinu.

Organizatori očekuju izlagače iz 30 država, među kojima će biti neke od najjačih tvrtki iz Izraela, ovogodišnje zemlje-partnera.

U našoj galeriji pogledajte dio atmosfere s otvaranja.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.