Sve spremno za zasjedanje 11. Sabora HNS-a BiH

Predsjedništvo i Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora BiH na svojoj posljednjoj održanoj sjednici razgovaralo je o održavanju redovitog XI. zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora BiH, koji će okupiti predstavnike i izaslanike svih hrvatskih stranaka u Bosni i Hercegovini.

Zasjedanje Sabora, krovne organizacije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini održat će se 4. veljače, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a pozvana su 664 izaslanika.

Glavni tajnik HNS-a Josip Merdžo za RTV Herceg Bosne je naveo kako su sve stranke, odnosno zastupnici koji su izabrani od strane hrvatskog naroda pozvani na zasjedanje, uključujući i one stranke koje su “zamrznule” svoj status u radu HNS-a. Još jedna pravaška stranka postat će dio HNS-a, istaknuo je Merdžo.

(www.jabuka.tv | Foto: HNS BiH)

3 komentara

  • Samo da se potrude da i ovo malo sto nas je ostalo odseli a stari ce svakako umirati. Tako da nas ceka svjetla sudbina…! Ovdje ce ostati podobni.! Na zalost u ZHZ – ki nemamo ni srba ni bosnjaka a vidite kako prave vlast i formiraju. Vidite sto nam rade sa djecom. 4 tjedna djeca ne idu u skolu i koga je to briga. Nasu vlast mozda ili profesore…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.