Sve spremno za ovogodišnje Melodije Mostara

Devetnaesti po redu međunarodni festival zabavne glazbe Melodije Mostara 2013., uz generalno pokroviteljstvo HT Eroneta, i ove će godine okupiti veliki broj izvođača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Švicarske.  

Finalna večer na rasporedu je sutra, 5. travnja 2013. godine, u 21 sat u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače uz izravan televizijski prijenos na BHT 1.

Dean Dvornik, Ivo Amulić, Ivan Mikulić, Igor Vukojević, Josip Bilać, Žanamari, Paula Jusić, Zoran Jelenković, Romeo Nikolić, Latino i Kruška, klapa „Hrvoje“ samo su neki od 24 izvođača koja će se natjecati za Zlatno sunce Mostara, festivalski Grand Prix, ali i ostale festivalske nagrade.

U subotu, 6. travnja, također u Kosači, tradicionalno su na rasporedu Male Melodije Mostara koje će dakako plijeniti veliku pozornost mladih glazbenih talenata. Početak „malog festivala“ je u 17 sati.

Melodije Mostara u organizacijskom smislu i po kvaliteti pjesama i izvođača vraćaju svoj stari sjaj i po riječima organizatora ovo će biti jedan od najboljih festivala u dugogodišnjoj festivalskoj tradiciji.

(www.jabuka.tv)