Sve je spremno za novi Kultur šok!

Evo, popratila nas je još jedna vijest sa širokobriješkog festivala kreativnosti Kultur Šoka.

Objavljene su cijene ulaznica, te mnoštvo drugih bendova koji nastupaju. Od ekipe čujemo da je već spremna za festival, i da samo čekaju da sve ovo započne.
Prostor je spreman za korištenje, također se očekuje da će možda i po prvi put širokobriješka dogana biti ispunjena, a to sve mogu garantirati i bendovi koji ove godine nastupaju.

Već znamo za popularna imena nedavno objavljena poput mostarskog Zostera, zagrebačkog Skauta te lokalnog benda Pešes. Organizatori se ispričavaju i u svoje ime, i u ime benda Zebrax što neće moći nastupiti, ali su nas bome iznenadili zamjenom. Kao headliner zamjenu na festivalu, na tom mjestu je se našao osječki punk rock sastav Gužva u 16-ercu.

Međutim, to nisu jedine dobre vijesti, mnoštvo novih imena su se pridružila programu ovogodišnjeg festivala. Većina nas zna za bendove poput Aesthetic Empathy-a, Hetrem-a, te sinjskog Darkvud-a. Oni svojim nastupima publiku sigurno dosad nisu razočarali. Osim njih nastupaju i mostarski bend Vas Legas, zagrebački Achromatic Attic, te lokalci Jay DJ i solo izvođač Igor Duraković.

kultur-sok2

Cijenu festivala dosad nitko nije osudio, a zašto ne? Pa poprilično je skromna, možda su organizatori i optimistični, tko će znati. Festivalsku ćete ulaznicu moći kupiti vjerojatno na 3-4 mjesta u Hercegovini kako doznajemo po njihovoj Facebook stranici. Cijena festivalske ulaznice koja će biti puštena u pretprodaju, ali u ograničenom broju, je 10 KM. A na dan festivala imate cijenu 1. večeri od 8 KM, a cijenu 2. večeri od 5 KM.

Sve u svemu, ova vijest je čista formalnost, sve potrebne informacije možete uvijek naći na službenoj Facebook stranici:

www.facebook.com/FestivalKreativnosti

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.