Sve je spremno za domaće vjenčanje godine: Pogledajte luksuznu vilu gdje će Franka i Ćorluka feštati

Možda je neko vjenčanje besmisleno nazivati “onim godine” unaprijed, ali u zadnje vrijeme o ovome se toliko priča da je u medijima već dobio taj, poluslužbeni, naziv. Vedran Ćorluka iz Rusije se vratio sa srebrnom medaljom, a njegova zaručnica Franka Batelić obara glazbene ljestvice – možemo ih komotno nazvati “hrvatskim miljenicima”, a time i njihov skorašnji pir postaje javnosti utoliko zanimljiviji.

Gdje će se slaviti, u kakvoj haljini, tko će uzvanike zabavljati i tko će uopće biti uzvanici – pitanja su o kojima ne prestaje brujati Frankin rodni Rabac, gdje je i njen dragi dočekan kao “njihov”.

No ne priča se samo u Rapcu; društvene mreže lagano sagorijevaju od pitanja i podpitanja, a sretni budući mladenci mudro šute. Ipak su u velikim pripremama, finaliziraju se i posljednji detalji.

A fešta će se odviti na usitinu bajkovitoj lokaciji – Čorluka i Batelić odabrali su luksuznu Stanciju Meneghetti, a sudbonosno “da” izreći će jedno drugome u župnoj crkvi sv. Petra u Balama u Istri, piše Jutarnji list.

Jučer su, prenose također, zajedno s Frankinom obitelji proveli čitav dan u pripremama obiteljske kuće za doček gostiju.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.