Svatovi otplesali ratnički ples Maora, video u samo 24 sata pogledan preko 19 milijuna puta

Jedno vjenčanje na Novom Zelandu postalo je viralno u samo 24 sata nakon što je na internetu osvanuo video hake, tradicionalnog plesa Maora koji su gosti priredili za mladence. Naime, nakon što je kum održao govor, dvadesetak gostiju se ustalo i zaplesalo tradicionalni ratnički ples. Taj čin, koji je izrazito dirnuo mladence, Aaliyah i Benjamina Armstronga, potaknuo je emocije i kod mnogih gledatelja, piše Telegram.hr.

U samo 24 sata od objave na internetu, video je pogledan preko 19 milijuna puta. “Znali smo da su organizirali haku, ali ne da će biti ovako velika. A kad se moj najbolji prijatelj priključio njima to je bilo još jedno iznenađenje”, komentirao je mladoženja.

Iznenađenje je dirnulo i mladu koja dolazi iz obitelji s korijenima Maora pa se čak u jednom trenutku i rasplakala. “Volim tu stranu svog podrijetla, ali ovog puta je haka bila drugačija jer smo znali da su je uvježbali samo za mene i mog supruga. Zaista je bio blagoslov biti dio toga”, komentirala Aalijah za CNN koja se sa suprugom i djeverušama pridružila plesu ratnika.

Dodali su kako su se uključili u haku kako bi pokazali svoje poštovanje prema onome što su prijatelji napravili za njih. Nakon što je haka završila, u videu se može vidjeti kako je Benjamin zahvalio prijateljima naslanjajući svoje čelo na njihovo što je nihov tradicionalni pozdrav.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.