Sutra sastanak Čovića i Vučića

Dragan Čović i Aleksandar Vučić sastat će se u utorak u Mostaru.

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, sastat će se u utorak 09. travnja 2019. godine u Mostaru.

Sastanak će se održati u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, s početkom u 10 sati.

Dragan Čović i Aleksandar Vučić sastat će se u okviru mostarskog Sajma, a na sastanku će, osim o gospodarstvu, očekuje se biti riječ i o aktualnim političkim temama u ove dvije zemlje.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • I štaš se onda čudit što nam Muslimani već treći put zaredom biraju onog krkana Komšića ,sve u namjeri da nam kako oni kažu zakajlaju do dna poradi ovakvih nesposobnih političara , zapravo naivac i s muslimanske i nešto manje hrvatske strane.
  Jedinu korist od tog moraju imati Srbi ali ovi politički naivci ili politička fukara iz sarajevske kvazi ljevice ,ili titoisti koji misle da još žive u socijalističkoj republici Bosni i Hercegovini nikako to da shvate.
  Nitko te titoiste i lažne demokrate u komšićevoj partizanskoj stranci još nije obavjestio da je umro drug Tito.
  Zlatko Hasanbegović je dao najbolju ocjenu tih kvazi komšićevih ljevičara i boraca za tzv radnička prava , kada ih je nazvao kukaveljom i političkom fukarom koja naivnu i nemisleću bosansku raju lažno već punih 15 godina uvjerava kako će se novi Tito(on sam) ponovo pojaviti i kako će svi u BiH SRETNO I SKLADNO ŽIVJETI U socijalističkoj republici Bosni i Hercegovini-ne videći da takvim bezumnim i promašenim projektima i idejama ponižavanja Hrvata ,ide na ruku srbima i da će s takvom promašenom i pogubnom i retorikom i politikom obespravljivanja Hrvata , rasturiti i samu Federaciju BiH , KOJA JE JOŠ jedino vezivno tkivo koje Bosnu i Hercegovinu drži na okupu.
  Nitko bolje ne radi za Republiku Srpsku i Dodika i Vučića od kvazi ljevičara Ž.Komšića koji svojom politikom svađe s Hrvatima zabija nožu leđa samoj Federaciji Bosne i Hercegovine a samim tim i cjele Bosne i Hercegovine.
  Nažalost, dr.Zlatko Hasanbegović iz Zagreba odlično vidi ono što naivna i zaluđena bosanska raja (kako ih on sam naziva) u BiH iSarajevu ne vide!!!

 • A zbog Vucica nam oni biraju Komsica… Ser, ser malo… Vole muslimani vise srbe i Vucica nego hrvate. Vucic je presjednik Srbije, sto je tu sporno…

 • Pičkousti i naš veliki vođa na slici… koji je siromašan i nema nikakvih nekretnina i ušteđevine ni auta ni ičega…jadnik..pomozimo mu malo

 • Oni koji izabiru Komšića i pljuju po izabranim hrvatskim političarima idu na ruku Srbiji i RS-u. Pa nastavite samo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.