Sutra DramaDan u Mepas Mallu

U naš centar 10. listopada na velika vrata ponovo stiže DramaDan!

Poželite dobrodošlicu toplim krojevima i šarenim tonovima koje ovo bajkovito godišnje doba donosi sa sobom. Uz provjereno najbolji dan za kupovinu i odlične cijene prigrlite nove modne izazove uz nove kolekcije koje čekaju da vas osvoje.

Street style prognoza najavljuje nam dugu modnu jesen i odjevne komade koje zrače samouvjerenošću.  Pronađite tople vunene džempere, sakoe i gležnjače koji jedva čekaju da ih prošetate gradskim ulicama i izmamite znatiželjne poglede. Moderni klasik svakog ormara opet je kožna jakna s bikerskim detaljima koja će učiniti svaku kombinaciju poput one s ulica New Yorka. Haljine kariranog uzorka, chic marame uz jednobojnu majicu  ili vuneni kaputi su must have komadi na jednom mjestu.

Odjevni komadi koji nose modni epitet chich komada zasjat će u izlozima trgovina našeg centra, a DramaDan će se pobrinuti za posebno niske cijene.

Zavirite u našu široku ponudu koja će istaknuti vašu elegantnu, svestranu i trendy stranu.  Sve pogodnosti koje vam donosi DramaDan pogledajte na linku.

Ne propustite fenomenalne popuste, posjetite nas i uživajte u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu