Sušiću istekao ugovor, kandidati za eventualnog nasljednika uvijek isti

S istekom mjeseca lipnja istekao je i ugovor Safeta Sušića s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine. Sušić više nije izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali ne mora značiti da neće biti u budućnosti.

Naime, iz Nogometnog saveza poručili su da još nisu razgovarali sa Sušićem, ali da će “svakako razgovarati”. Izvršni odbor proučit će izbornikov izvještaj o radu i onda odlučiti hoće li Sušiću ponuditi novi ugovor ili mu se zahvaliti na suradnji.

Uvijek kada je smjena izbornika u Bosni i Hercegovini, ili barem kada se očekuje, javnost barata uvijek istim imenima. Tko će voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za Euro 2016., pitanje je s kojima se svi bave. Dušan Bajević, Safet Sušić, Sergej Barbarez, Vahid Halilhodžić, Mehmed Baždarević, Faruk Hadžibegić… To su bili kandidati 2009. kada je odlazio Ćiro, a potpuno ista imena i danas se vrte u javnosti!

Sušić je jedan od kandidata, bez obzira što mnogi tvrde da je njegov posao završio onog dana kada su iz Brazila reprezentativci sletjeli na sarajevski aerodrom. Iz Republike Srpske u prvi plan “guraju” Dušana Bajevića, a kod navijača favorit je bivši kapetan reprezentacije Sergej Barbarez. No, Barbarez se ne ži izjašnjavati, a Vahid Halilhodžić je “znanstvena fantastika”.

U svakom slučaju, odgovor tko će biti izbornik dobit ćemo do 10. srpnja.

(Bljesak.info | Foto: Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.