Sušić: “Da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Neću!”

Safet Sušić priprema momčad za utakmice protiv Walesa i Belgije. Protiv Balea u prvoj, a Hazarda u drugoj, kao nositelja igre Džeko i ekipa morati će upregnuti svu snagu kako bi izbrisali ružan poraz od Cipra na Bilinom polju i vratili se na pobjednički kolosijek kako bi bili u igri za još jedno veliko natjecanje.

No, izbornik Pape ponovno je u problemima. Upitno je što će biti s Emirom Spahićem. Izbornik umiruje javnost. – Ono što ja od početka znam je da je Spahić ozlijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informirao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan – tvrdi izbornik.

No, uz upitnog Spahića, Sušić neće moći računati na Ermina Bičakčića, te Gorana Zakarića, a ranije mu je, također zbog ozljede, s popisa otpao Sejad Salihović, prenosi Večernji list.

Unatoč tome, Pape neće širiti spisak, premda je ostao na 21 igraču. I zbog toga je danas pogubio živce. – Što da radim, da zovem nekoga tko ima hrvatsku ili neku drugu putovnicu? Da samo zato nekoga pozivam, neću. Na klupi ćemo u svakom slučaju imati dovoljno igrača. Na Wales i Belgiju idemo s postojećim snagama, s nadom da ćemo popraviti dojam iz prve utakmice – ustvrdio je bosanskohercegovački izbornik.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

  • a da ti pošaljemo eure, pogrdo jedna .Svi znaju na kojem principu ti radiš, nisu tebi razlog putovnice nego pare. Nego da ti bude lakše, ko god ima hrvatsku putovnicu ne bi ni igrao za ovu j….. državu, a ti ajde u Tursku!

  • Na želi priznati da bi rado vidio stilica i pandžu.a možda i još nekog ne važno kojexnqcije.ali kad si upao u zamku pokušaj iz njexizici.vidite niko kovač jadnik nekad ifeacina sl.sušicu.ali ne obojica su rovovi raznih nazovi menagera poput onih u trla baba dlan…..

  • Dajte ljudi ne kenjajte, većina Hrvata i Srba radije igra za susjede, a vi lajete kako za BiH igraju samo muslimani. Pa igrao je svaki Hrvat koji se odazvao. Imenujte jednog kvalitetnog Hrvata kojeg nog savez BiH nije pozvao. Repku BiH svi čuvaju za rezervu, ne seruckajte boga vam, uvik vam neko drugi kriv. Pandžu nije pozvo jer idiot nema pojma a i ne igra, koji se kurac buni, BiH je trenutno po rezultatima među top 15 repki europe, nije više 85 pa da svaki jazavac u njoj igra. Pogledajte u kojim klubovima igra prvih 11-Stoke,Lazio, Roma, Man City, Schalke, Leverkusen, Everton, Werder, Freiburg, Zorya, Stuttgart, o čemu ovi likovi iz BiH lige maštaju, halo!!!

  • Haloknem ti ga materi, Turčine mostarski… Svi ovi koje si pobrojao, budalo blesava, imaju tuđe putovnice pa ih ipak ovaj feslija poziva. Samo ćorav, poput tebe, ne vidi da jedino hrvatska putovnica smeta. Halo, vole bez mozga, probudi se. I još nešto: mogao bi barem toliko biti pismen pa znati da se “Bog” piše velikim slovom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.