Suradnju između BiH i RH podići na još višu razinu

Veleposlanica Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Renata Paškalj predala je vjerodajnice predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na svečanoj audijenciji u Uredu predsjednice Republike Hrvatske na Pantovčaku. Tom prigodom veleposlanica Paškalj prenijela je srdačne i prijateljske pozdrave Predsjedništva Bosne i Hercegovine predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović, zahvalila na iskazanoj privoli za obavljanje ove odgovorne i časne dužnosti, te iskazala opredijeljenje kako će svoj diplomatski rad usmjeriti na jačanje, unapređenje i podizanje na još višu razinu dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa između BiH i RH.

U razgovoru koji je uslijedio nakon predaje vjerodajnica iskazan je visok stupanj međusobnih odnosa između dviju zemalja koji se manifestira brojnim susretima na najvišoj i visokoj razini. Razmijenjena su i stajališta o aktualnim zbivanjima u Bosni i Hercegovini, njenom euroatlantskom putu i perspektivi, kao i pravcima i oblicima za proširenje i jačanje međusobne suradnje između naše dvije države.

(Večernji list)


3 komentara

  • Predstojnica ureda Dragana Čovića, njegova osobna tajnica, poznata jedino po aferama krivotvorenja putnih naloga kako bi uvećavala svoja ionako velika mjesečna primanja, vikend karte za posjeta obitelji u Zenici, pravo na odvojeni život i ostale adezenjarske lopovluke. Bilo gdje u normalnom diplomatskom svijetu bi bila u djeliću sekunde pometena pod tepih kao zadnje smeće, uostalom kao i svi adezenjarski, ili bilo koji drugi kadrovi, a kod druga Gage su to vrhunske pozitivne dobrodošle predispozicije za unaprijeđenje u vrhunski diplomatski kor. Koje dobro može očekivati bilo tko, tko se osjeća Hrvatom, od ovakvih kadrova skrojenih po kumrovačkoj tehnološkoj mjeri? Hrvatski narod izumire od stockholmskog sindroma i nije ga žaliti jer sam sebe eutanizira.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.