Superpotjera: Student kemije pobijedio svih petero lovaca i kući otišao s 20 tisuća eura

Večerašnja emisija novog kviza Superpotjera donijela nam je mladog Šibenčanina Petra, studenta kemije na PMF-u u Zagrebu.

On se u večerašnjoj emisiji prvi borio protiv lovaca Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe i Deana Kotige.

U pitanjima s višestrukim izborom ponudio je dva točna odgovora, a lovci su mu potom ponudili 20 tisuća eura za pobjedu protiv svih 5 lovaca, ali samo 2 sekunde prednosti.

Petar se odlučio za borbu protiv svih lovaca, a na kraju se to ispostavilo kao sjajna odluka jer je mladi Šibenčanin pobijedio i osvojio 20 tisuća eura.

Naklon do poda, poručio je Kotiga Petru. Tako se to radi, dodala je Morana.

Inače, Petar je prethodno dvaput sudjelovao u Potjeri, a rekao je kako bi nagradu iz Superpotjere potrošio na putovanje. Petar je već u gimnaziji, u srednoj školi, bio pravo čudo od djeteta, piše Večernji list.

Petar Vrvilo, tijekom srednje škole bio je najbolji u dva sasvim suprotna područja – prirodnih i društvenih znanosti. Bio je državni prvak iz povijesti i viceprvak iz kemije. Točnije, čudom od djeteta prozvan je jer je bio pozvan na čak tri državna natjecanja – iz povijesti, fizike i kemije. Petar inače za sebe kaže da više naginje prirodnim predmetima, dok mu povijest dođe kao relaksacija kada “pusti mozak na pašu”, pisao je o njemu šibenskiportal.hr.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.