Supermenom s koride u Čevljanovićima: Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji

Fotografija s koride u Čevljanovićima postala je regionalni hit.

Muškarac koji se u društvu djevojke izvio poput supremena izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama. Neki ga kude, mnogi bodre, a kako se on osjeća dan nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svjetski hit ispričao je u razgovoru za N1.

Đenan Numanović podrijetlom je iz sela u okolini Čevljanovića. Na koridu je došao tijekom odmora jer živi i radi vani.

Vozim kamione, pa iskoristim priliku da dođem na odmor kada je korida u tijeku, jer je to naša tradicija, kaže Đenan u razgovoru za N1.

Fotografija je izazvala mnogo komentara, a kako se Đenan osjeća nakon svih tih komentara ispričao je za N1 u jednom dahu:

Osjećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se dogodilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svijetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije. Majicu sam skinuo, da objasnim onima koji komentariaju negativno, samo iz razloga da je lanci ringišpila ne bi pokidali.

Jedna vožnja s prijateljicom, kako kaže, promijenila mu je život preko noći.

Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam što se događa. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu, ispričao je Đenan za N1.

Dodao je i da mu je sve što se događalo jako simpatično i da mu njegov ”trenutak slave” godi, a da ga negativni komentari ne dotiču.

I oni koji me negativno komentariju me nasmijavaju, javim im se i našalim na svoj račun ako treba, sve je ovo dio zabave, poručio je za N1 Đenan, vozač kamiona, pozitivac.

Veseli i raspričani Đenan očito uživa u pozornosti koju je izazvao. Jedan krug na ringišpilu je sve zavrtio.

(www.jabuka.tv | Foto: N1)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.