Sunčana nedjelja privukla mnoštvo posjetitelja u Mostar

Prva lipanjska nedjelja privukla je mnoštvo posjetitelja u Mostar.

Grad na Neretvi u posljednje vrijeme bilježi odlične turističke brojke. Sezona je počela odlično, a potvrđuju to i prizori s više mostarskih lokacija koje su ove sunčane nedjelje preplavljene turistima sa svih kontinenata.

Najveći interes, kao i uvijek, izaziva Stari most, simbol Mostara.

Turistima je sve zanimljivija i Fortica, poznata po zip-lineu i vidikovcu koji pruža prekrasan pogled na grad, ali i obližnje atrakcije vrelo Bune i Tekija Blagaj.

Veći broj posjetitelja može se primijetiti i u dvorištu Franjevačke crkve svetih Petra i Pavla, a veliki interes svakako vlada i za impresivni zvonik s kojeg se također pruža pogled na grad.

Sezona je rano počela i za sada ide jako dobro. Ulažemo dodatne napore da se Mostar održi ne samo kao top povijesno-kulturna destinacija nego destinacija s puno raznolikih sadržaja, gastronomskih i vinskih, kako bi zadovoljili što šire interese različitih turista, rekla je ranije u izjavi za Fenu direktorica Turističke zajednice Grada Mostara Elvira Dilberović.

Grad se sprema za dugu i uspješnu sezonu, a prvi pokazatelji upućuju da je Mostar na dobrom putu da postane još popularnija destinacija za sve koji žele doživjeti jedinstvenu kombinaciju povijesti, kulture i prirodnih ljepota.

Međugorje vrvi hodočasnicima unatoč kiši

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.