Šuker novi predsjenik HNS-a, Štimac preuzeo ‘Vatrene’

Najbolji strijelac SP 1998. Davor Šuker (44) na današnjoj Skupštini jednoglasno je izabran za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Šuker će tu dužnost obnašati do kraja mandata Skupštine HNS-a, odnosno još dvije i pol godine.

Šuker je na čelnom mjestu HNS-a naslijedio Vlatka Markovića, koji odlazi nakon 14 godina. Marković je bio predsjednik HNS-a od 1998. godine.

U svom oproštajnom govoru Vlatko Marković je kazao da je ponosan na svoj rad, te da nije zabrinut za budućnost nogometa.

ŠTIMAC PREUZEO KLUPU ‘VATRENIH’

Igor Štimac očekivano je izabran za nasljednika Slavena Bilića na sjednici Izvršnog odbora održanoj odmah nakon HNS-ove izborne Skupštine u hotelu Westin.

Štimac je dobio jednoglasnu podršku nogometne vlade, a javnosti će se zajedno s novim predsjednikom HNS-aDavorom Šukerom namjerava predstaviti u petak.

Novi izbornik bi se na klupi Vatrenih trebao debitirati sredinom kolovoza kada Hrvatska igra prijateljsku utakmicu sa Švicarskom u okviru proslave 100. godišnjice djelovanja HNS-a.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

1 komentar

  • jadna nam majka,, mafijaš na vrhu repke, od danas službeno prestajem navijat za repku sve dok je ovaj mamlaz na čelu. Sreća neće dugo…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.