Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola

ŠIROKI BRIJEG  – Vlada ŽZH-a je na 57. redovitoj sjednici donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih proračunom Županije za 2013. godinu za „Tekuće prijenose za Sveučilište u Mostaru, Studentski centar u Mostaru, Zavod za školstvo Mostar i SKB Mostar“ u iznosu od 1.000.000,00 KM. Između ostalog, Vlada je imenovala i nekoliko povjerenstava za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena u općini Posušje.

Vlada je također najavila za ponedjeljak potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola između Vlade Županije Zapadnohercegovačke i načelnika općina Široki Brijeg, Grude, Posušje i Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • gluposti iz proračuna se financiraju karte za bogate (isto ko za siromašne) to nekse izjasni ko nemore placat tako mi porezni obveznici placamo karte dobro bogatima SMJEŠNO

  • Evo ja ne mogu plaćat. Četiri školske godine dijete mi najviše stopira da dođe kući iz škole. Koga briga. Da zbog toga ostane bez škole?

  • kako je Karta Knešpolje Široki Brijeg za pola miseca 20 KM i još to netko sufinancira SMIJEŠNO Koliko bitek koštala da nesufinanciraju ili taj dio sufinanciranja ide u džep onih koji su to dogovorili a prošli mjesec cijeli bila 25 KM ZNAČI POLA OD 25 KM je 20 KM SVAKA ČAST tako nije ni POK ŠIMUN RAČUNAO Molimo vas nemojte sufinancirati doći će nas jeftinije HVALA

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.