Sudjelovanje i odlučivanje za transparentnu lokalnu upravu

Projekt “Sudjelovanje u procesu odlučivanja za transparentnu lokalnu upravu” implementira Centar za građansku suradnju Livno, i to u deset općina i gradova među kojima je i Široki Brijeg.

U sklopu projekta u četvrtak je u Gradskoj vijećnici održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica, gradskih službi i NVO. Tema sastanka bila je “Izrada projekata; korištenje raspoloživih sredstava i namicanje istih”, napisano je na službenim stranicama grada.

Izlagači na navedenom sastanku bili su Milan Budimir ispred MZ Podbila, te predstavnik službe za lokalni razvoj Općine Posušje Ivan Miličević koji su prenijeli svoja iskustva.

Sastanak je imao za svrhu potaknuti predstavnike mjesnih zajednica na pisanje projekata i planiranje, te korištenje raspoloživih sredstava i namicanje sredstava za implementaciju projekata u cilju razvoja mjesnih zajednica, a za dobrobit cjelokupnog lokalnog stanovništva.

Cilj ovoga projekta je poboljšati suradnju i protok informacija između građana, mjesnih zajednica i općinskih/gradskih uprava/službi.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.