Subota 05.05. sportski plesnjak na 2. katu Mepas mall-a u trajanju od 12 do 15h

Povodom svjetskog dana plesa u suradnji sa trgovinama sportske opreme P Šport, Mega Šport, Star Šport Mepas mall Vas poziva na sportsko plesno druženje gdje će svoj rad predstaviti mostarske plesne škole i klubovi, bit će organizirane i plesne radionice za sve zainteresirane posjetitelje.

Predstavljamo Vam: cheerleadersice sportskog plesnog kluba Zrinjski iz Mostara, cheerleadersice Hrvatskog plesnog kluba Široki iz Širokog Brijega.

Učenice baletne škole Arabesque iz Mostara u klasi prof. Arlete Čehić predstavit će koreografiju bijelih i crnih labudica, organizirati će malu baletnu radionicu: pokazivanje osnovnih koraka, šminkanje, oblačenje kostima i tjara za glavu.

Plesni studio B-Dance Mostar predstavlja moderne urbane plesove poput hip hopa, show i brake dancea, kao i plesnu radionicu dinamičnih uličnih plesova.

Plesni par Sandra Čule i Josip Bošnjak, iz Mostara državni prvaci BiH u latino-američkim i standardnim plesovima, izvest će plesne koreografije, kao i predstaviti plesnu radionicu standardnih plesova svim zainteresiranim posjetiteljima.

Sportsko plesne radionice su namijenjene svima, svatko bi mogao pronaći nešto za sebe, od simpatičnih mini balerina, urbanih dinamičnih plesova do klasičnijih plesnih formi uz jednostavne plesne radionice sa osnovnim koracima za najmanje posjetitelje.

Trgovine sportske opreme P šport, Mega Šport, Star Šport na 2. katu Mepas mall-a pripremili su za Vas atraktivne sportske programe, očekuju Vas prigodni popusti i akcije prilikom održavanja ovog sportskog plesnog događanja.

Pružite svojim mališanima nezaboravne trenutke zabave u Mepas mall-u u Mostaru.

Veselimo se Vašem dolasku

Vaš Mepas mall

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.