Studentski zbor SUM-a osigurao 60 “paketa ljubavi”

Tradicionalna humanitarna akcija Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru pod nazivom “Studentski paket ljubavi” uspješno je završena.

Akcija je održana u suradnji s Caritasom Mostar i Minoresom, a sudjelovali su studenti svih ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru.

Humanitarnom akcijom “Studentski paket ljubavi” pod organizacijom Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru prikupljeni su novčani prilozi u vrijednosti od dvije tisuće KM, koji su iskorišteni za 60 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

Predsjednik Studentskoga zbora Marijan Tustonja rekao je kako je zadovoljan završetkom božićne akcije zahvalivši svima koji su sudjelovali. Dodao je kako će se Studentski zbor u budućnosti angažirati u više humanitarnih akcija kako bi, osim studentima, pomagali i široj društvenoj zajednici.

Iz Studentskoga zbora SUM-a najavili su da će se u budućnosti uključivati u još više humanitarnih akcija

Naši studenti su po tko zna koji put pokazali humanost na djelu. U ovo blagdansko vrijeme najljepši je osjećaj nekome pomoći, a pogotovo najugroženijima u našoj okolini. Posebno je značajno kad ovakve stvari rade studenti, koji od svojeg malo odvoje kako bi pomogli bližnjima. Hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji i pokazali veliko srce, izjavio je Tustonja.

Čestit i blagoslovljen Božić i radosne božićne blagdane svim ljudima dobre volje želi Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, zaključeno je u priopćenju Studentskoga zbora SUM-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.