''Studentski objektiv'' emisija studenata novinarstva Filozofskog fakulteta

Višegodišnja je praksa studenata Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru da semestar i predavanja iz kolegija Televizija završe snimanjem TV dnevnika naziva Studentski objektiv.

Dnevnik je posvećen zbivanjima iz života studenata. TV prilozi se prave u okviru nastave pod rukovodstvom dr. sc. Smiljka Šagolja i Franje Takača. Svaka emisija uz zanimljive priloge iz studentskog života, ”iznjedri” više osposobljenih TV novinara i po dva vrsna TV voditelja. U ovoj emisiji to su Ana Šalinović i Oliver Bevanda.

Emisija je na programu Hrvatske televizije Oscar C u danas u 18,15 sati i na kanalu Studentske internet televizije www.ffmo.ba/studentskatv

”Napravili smo dosta zanimljivih priloga što se tiče studentskog života i fakulteta, mali leksikon znanja kao jedna nova rubrika koju uvodimo, imamo i skrivenu kameru” kazao je ml. asistent Franjo Takač.

”Ne možemo uvijek očekivati da ćemo se svima sviđati, ali ključna stvar je da se uvijek sviđamo onih 51%. U našem slučaju dosada se pokazalo da se sviđamo 90% našeg gledateljstva, stoga mi smo jako zadovoljni” dodao je Takač.

”Studentski objektiv je jedna dobra prilika da studenti novinarstva pokažu što su naučili, ali i izvanredno iskustvo za nastavak njihove novinarske karijere. Profesor Smiljko Šagolj i njegov asistent Franjo Takač su nas pridobili ovim načinom rada na kolegiju” kazao je Oliver Bevanda.

”Ljudi su reagirali više nego dobro, što mi je jako drago jer dosad nisam baš razmišljao o poslu voditelja kao svom zanimanju. Ovo je moje prvo takvo iskustvo, te se nadam da će mi se uskoro javiti CNN da radim za njih” našalio se Bevanda.

”Tijekom snimanja što smo radili za studentsku radionicu dobila sam pohvale, jednog dana se namjeravam baviti ovim poslom” rekla je Ana Šalinović. (Bljesak.info/ffmo.ba)

[youtube id=”PCFe0244hlg” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.