Studentska TV: Promovirano 260 diplomanata Filozofskog fakulteta Mostar

260 diplomanata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dobilo je svoje diplome koje im je uručio dekan Zoran Tomić.

U nastavku pogledajte prilog Studentske TV Filozofskog fakulteta Mostar:

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

  • aaa- svi diplomu most. sveučilišta imaju ali ti nemaš jer si šuša koja nema fakultet .A ovi diuplomanti su akademski građani koji će u radu ponekat morati i sa šušama raditi.A dobrpo pišeš koliko znaš.

  • Za aaa, Sveučilište u Mostaru, je za svaku pohvalu. I hvala dragom Bogu što ga imamo. Visoko obrazovanje na svom jeziku. Tu se obrazuje cjela Hercegovina, od Neuma do Mostara i do Livna, srednja bosna, i dio posavine, dolaze Hrvati iz Svih krajeva BiH, i Hrv. Tko voli nek izvoli, fakultete ne završavaju samo pametni, nego i uporni. Svaka čast našem Sveučilištu i njegovim fakultetima.

  • Anđe nemaš šta ispravljat, prst priletio,ili ti se ne sviđa ko su šuše?
    A doista vi koji niste završili fakultet kako uopće možete komentirat i potcjenjivat Fakultet kao ustanovu i fakultsko obrazovanje,a nikad niste ni ušli u te ustanovw jer da jeste znali bi koliko muke i truda treba da se završi fakultet.

  • Niko se ne ismijava studentima koji su završili, naravno uz puno rada i truda, nego se ismijavamo ovom vodstvu fakulteta, koji prodaju priče da je znanje važno, a svi danas, pa i oni znamo da je znanje na zadnjem mjestu, nažalost. I stvarno kakva je ova rektorica

  • M-Škola ni znanje nikad ne propada,ali to ne razumiju oni koji su se provlačili i kroz osnovnu i srednju neku a nisu ni ušli u zgradu fakulteta jer da jesu bar bi se prepali i znali da nije lako ni ispit položiti a kamoli završiti fakultet još danas kad nema ni studenskih kredita ni nikakve povlastice pa ni na autobus.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.