Studentice iz Herceg-Bosne ukrašavaju sobe u studentskom domu u Splitu, a novac darivaju Caritasu

Studenti splitskog Sveučilišta i stanari doma dr. Franje Tuđmana na Kampusu ponovno su pokazali kako imaju veliko srce. Studentice i članice Udruge studenata Herceg-Bosne originalne akcije prikupljanja sredstava za Caritas.

Kako bi božićni duh unijele i u studentski dom odlučile su ukrasiti vrata soba.

Priča je vrlo jednostavna: javite im se u inbox s brojem sobe, a cure iz udruge će vam za 20 kuna koje se donira za humanitarnu akciju za Caritas, ukrasiti vrata.

Valerija Maglica iz Livna i Ines Solda iz Posušja, studiraju na FESB-u, a u ovoj akciji zadužene su za ukrašavanje vrata. Svi studenti koji žive u domu dr. Franje Tuđmana i žele ukrasiti svoj prag mogu se javiti udruzi do 20. prosinca.

Primjer jednih vrata u studentskom domu koje su ukrasile

No, nije to jedna akcija koju su pokrenuli članovi Udruge studenata Herceg-Bosne. U subotu su cure pekle kolače i palačinke na kućicama ispred doma i tako prikupile 3 800 kuna za Caritas.

Na štandu su sudjelovale i prodavale studentice Katarina Kozina (FESB), Ana Raguž (FESB), Petra Brajković (KTF) i Danijela Dragičević (KTF) iz Čapljine, Matea Burić (FESB) iz Jajca, Ivana Brkan (KTF) iz Posušja, Katarina Bošnjak (FESB) iz Uskoplja i Ivana Bošković (FESB) iz Mostara, prenosi Slobodna Dalmacija.

Poduzetne studentice privoljele su svoje kolege da im ukrašavaju sobe i vrata

Organizirana je bila i akcija prikupljanja kave jer danas je mnogima omiljeni “crni napitak” luksuz. Veliku paletu kave za korisnike Caritasa donirao je i Joe Bašić, menadžer koji je doveo Ultra Europe Festival u Split, i tako im omogućio zalihe za mjesec dana.

Neobična donacija menadžera Joea Bašića

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.