Stršljenovi kod Splita napali i izboli ženu, vatrogasci je jedva spasili

Vatrogasci su dojavu o napadu stršljenova na stariju žensku osobu dobili u 10:32 sata kada im je rečeno da je žena, kako bi se obranila od najezde uboda, ušla u kuću, te se nakon toga više nije javljala.

Županijski vatrogasno-operativni centar je odmah o svemu obavijestio i spojio poziv na DVD Vrliku i obavijestio JVP Sinj. Sinjani su potom kontaktirali svoju Hitnu medicinsku pomoć, a o tome je izviještena i splitska hitna, te je na mjesto događaja poslan doktor i ekipa HMP iz Vrlike.

Kako su rekli vatrogasci, zbog vrlo velikog broja stršljenova nisu mogli pristupiti do vrata kuće napadnute žene, pa su pozvali lokalnog pčelara koji im je dao svoja odijela koja su potom odjenuli i konačno prišli vratima kuće. Srećom vrata su bila otključana, a u unutrašnjosti kuće su pronašli stariju ženu koja je bila pri svijesti, ali izbodena po rukama i glavi. Ubrzo je predana i zbrinuta od strane HMP Vrlika.

Na intervenciji su sudjelovali DVD Vrlika s jednim vozilom i četiri vatrogasca, a o cijelom događaju je obaviještena i sinjska policija. Nesretna žena je nakon pružene liječničke pomoći u Vrlici prevezena u KBC Split.

(Hina)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.