Streetball spektakl i ove godine u Širokom Brijegu

Drugu godinu za redom u Širokom Brijegu će se održati turnir u uličnoj košarci ‘Streetball Široki Brijeg’ i trajat će tri dana, za razliku od prvog turnira koji se igrao samo jedan dan.

Osim produženog trajanja turnira, organizatori su promijenili i lokaciju te će ove godine streetball spektakl održati na igralištu dječjeg vrtića ‘Pčelica’ u širokobriješkom naselju Zorićevina.

streetball_najava_2014_1

”Zbog velikog zanimanja, uvedene su i kategorije za mlađe uzraste (igrači do 13 godina i igrači od 14 do 16 godina) koja će se odigrati u petak, 4. srpnja, a preostala dva dana namijenjena su za igrače starije od 17 godina,” izjavili su organizatori za portal Jabuka.tv

Uplata po ekipi, koju čine četiri igrača (3+1),  iznosi 40 KM, a pobjednička ekipa će odnijeti novčanu nagradu u iznosu od 800 KM, drugoplasirana 400, a trećeplasirana 200 KM, dok će ekipe mlađih uzrasta biti nagrađene peharima, no oni su oslobođeni plaćanja kotizacije za nastup na turniru.

streetball_najava_2014_4

Natjecanje će početi u petak u 16:30 sati, dok će satnica za subotu i nedjelju biti objavljena naknadno na službenoj facebook stranici Streetball Široki Brijeg dok se utvrdi točan broj ekipa.

Organizatori ovog spektakla Hrvoje Ćavar, Toni Luburić, Marko Lovrić i Filip Lovrić rekli su u razgovoru za portal Jabuka.tv da ove godine sve ljubitelje ulične košarke očekuje puno bolji i kvalitetniji turnir od prošlog te ovim putem su pozvali sve koji mogu da dođu na igralište u Zorićevini te uživaju u odličnom ambijentu, uz napomenu da je ulaz slobodan.

streetball_najava_2014_3

Marko Lovrić, Hrvoje Ćavar, Toni Luburić i Filip Lovrić

Momci su financijsku pomoć dobili od nekoliko tvrtki, a sudjelovali su i vlastitim sredstvima u nabavci i trajnoj montaži koša te označavanju terena. Svi koji žele potpomognuti ovaj turnir na bilo koji način, mogu im se slobodno javiti.

Prijave traju do 3. srpnja, a svoju ekipu možete prijaviti pozivom na brojeve: 063/474-885, 063/630-222, 063/935-605 ili u inbox na gore spomenutoj facebook stranici.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.