Stravična prometna nesreća u Mostaru, jedna osoba poginula! (FOTO)

Oko 20:30 sati tržnog centra Bingo na magistalnom putu M-17 na sjevernom ulazu u Mostar dogodila se teška prometna nesreća, piše Bljesak.info

Promet je potpuno obustavljen, a prema izjavama našeg fotoreportera s lica mjesta, u sudaru su ostali neprepoznatljivi automobili Mercedes 124 i Opel Tigra.

Jedna je osoba (S.Đ.) iz automobila Mercedes 124 poginula, dok je u automobilu Opel Tigra jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Prema kazivanjima policijskih izvora u Opelu su bile dvije osobe. Prema izjavi glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka koju je dao za Bljesak.info nesreća je prijavljena oko 20:45 sati. Dogodila se na magistralnom putu M-17, kod Bafo naselja, odnosno dijelu ceste koje pripada naselju Sutina. U nesreći su sudjelovali automobil Mercedes 124 i Opel Tigra.

U automobilu Mercedes nalazili su se DŽ.S. i S.Đ., ali do sada nije poznato koje bio za upravljačem automobila. U opelu su se nalazili vozač S.Ć. i suvozačica A.Ć. U ovoj nesreći je smrtno stradao S.Đ., dok su Dž.S., S.Ć. i A.Ć. zadobili ozljede neutvrđenog stupnja.

Promet je zbog vršenja očevida i uklanjanja automobila s kolnika na ovom dijelu M-17 bio u prekidu oko 3 sata. Nakon dokumentiranja ove prometne nesreće, vršenja vještačenja nad automobilima, te uzimanja izjava od ozlijeđenih bit će ustanovljeno kako je došlo do sudara.

Na licu mjesta je bila dežurna tužiteljica koja je rukovodila očevidom, te pripadnici PU Mostar koji su osiguravali mjesto nesreće, te koji su izvršili očevid.

Prometovanje ovim dijelom magistralnog puta M-17 je bilo obustavljeno skoro do ponoći kada su automobili ukonjeni s kolnika, te specijalnim vozilom ‘pauk’ prebačeni u krug PU Mostar. Promet se odvijao preko prilaza i parkinga TC Bingo.

(www.bljesak.info)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.