Strava u Solinu: Žena pronađena s teškim ozljedama, 92-godišnjak izdahnuo na stubištu

Susjedi solinskoga starijeg para šokirani su zločinom koji se dogodilo u četvrtak večer.

Podsjetimo, oko 19 sati 92-godišnji muškarac je pronađen mrtav, a 87-godišnjakinja je, kako se doznaje u PU splitsko-dalmatinskoj, prevezena u KBC Split s teškim tjelesnim ozljedama. Jedan muškarac je priveden i ispituje se kao mogući počinitelj,

Navodno je starac nađen izvan stana u zgradi, a starica u stanu. Očevid se stoga obavljao na stubištu i unutar stana.

Stanari zgrade su u nevjerici nagađali su kako je došlo do strašnoga zločina. Prema njihovim prepričavanjima, ozljede su nanesene tupim tvrdim predmetom, ali ne zna se za sada je li u pitanju šaka ili neko oruđe. Tvrde, također, i kako na vratima stana postoje tragovi provale, a ukoliko se to pokaže točnim, vjerojatno se radi o zločinu iz koristoljublja.

Forenzička ekipa će, osim materijalnih dokaza u zgradi i stanu, uzeti tragove i briseve i s tijela pokojnika te ozlijeđene žene, kao i s privedene osobe. Također se fotografira tijelo te mjesto događaja, javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon toga se pokojnik prevozi u KBC Split gdje će se na Zavodu za patologiju obaviti obdukcija. Svaki i najmanji detalj bitan je kasnije radi precizne rekonstrukcije te radi točne kvalifikacije nedjela.

Očevid je trajao do kasno u noć, a doznajemo da su napadnuti Vicenco Uvodić, koji je na žalost i ubijen, te njegova supruga Senka.

Policija i Državno odvjetništvo još uvijek utvrđuju sve okolnosti zločina, te je zasad preuranjeno govoriti o motivima i eventualno osumnjičenoj osobi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.