Što se sve ”kuha” na Podravkinom kutku na Mostarskom sajmu

Jubilarni 25. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2024. održat će se od 16. do 20. travnja u slobodnoj zoni Hercegovina u Rodoču. Podravkin tim i ove je godine priredio niz zanimljivih sadržaja za sve posjetitelje.

Na rasporedu su brojne kuharske zanimljivosti i događanja u Podravkinom izložbenom prostoru, a posjetitelji će imati prigodu kušati i jela koje će za njih pripremati Podravkin promotor kulinarstava Mišel Tokić tijekom cijelog trajanja manifestacije. No, to nije sve, jer pripremat će i slastice s manje kalorija, ali za podjednako užitka, s Dolcela Hi proteinom i O’Plant biljnim napitcima već u srijedu, 17. travnja.

Mostarski je sajam prigoda Podravkine promotore kulinarstava vidjeti na djelu. Točnije, vidjeti kako spremaju jela po njihovim najboljim i najnovijim receptima, a što Podravkin izložbeni prostor uvijek učini omiljenim. Stoga, i ovoga puta naš program u okviru Mostarskoga sajma uključuje obilje zanimljivosti, recepata i druženja s poznatima. Posjetite nas u paviljonu 1, u Slobodnoj zoni Hercegovina u Rodoču, poručili su iz Podravke BiH.

Praznik za nepca nastavlja se i u četvrtak, 18. travnja, od 11:30 sati kada na sajam stiže magistar kineziologije i fitnes instruktor Hrvoje Vukoja, poznat po uspjehu u radu s ljudima u procesu gubitka viška kilograma. Zajedno s Mišelom Tokićem, u okviru interaktivne radionice pripremat će palačinke s različitim nadjevima, uključujući opcije s Lino Ladom Creamy, za klasične, kao i proteinske varijante.

Luka Kraljević, poznati MasterChef iz Ljubuškog, pridružit će se Podravkinu timu u petak, 19. travnja, od 11:30 sati i predstaviti neke od svojih sjajnih recepata posjetiteljima Mostarskog sajma.

Pored kuhanja, svakodnevno će biti organizirane degustacije novih proizvoda, uključujući Vegeta&Spirulinu, Vegetu BIO, Dolcela shake vanilu, Čokolino Dark, novi Eva oslić, omiljene Kviki krekere, Lino Ladu i to u novim, zanimljivim i iznenađujuće dobrim okusima. Za najmlađe posjetitelje bit će tu i omiljeni Lino medvjedić.

Grupa Podravka je donijela novu nutritivnu strategiju do 2027. godine kojom potvrđuje usmjerenost na zdravu, uravnoteženu te održivu prehranu kroz razvoj novih i inoviranih proizvoda. Podravka će svoju široku ponudu proizvoda nastaviti prilagođavati i nadopunjavati u skladu sa zdravstvenim preporukama, prehrambenim trendovima te potrebama i željama potrošača.

To uključuje proizvode s manjim udjelom soli i dodanih šećera, obogaćene vlaknima, bjelančevinama, vitaminima i mineralima, kao i proizvode bazirane na voću, povrću, mahunarkama, cjelovitim žitaricama, biljnim izvorima proteina i sl. Osim toga, Podravka je smanjila korištenje palmine masti i koristi RSPO palminu mast te je uz to lansirala linije BIO proizvoda kao i proizvode za vegetarijance i vegane.

*Sponzorirani članak