Što pokloniti za Dan žena ako niste baš pri lovi? Imamo 5 odličnih ideja

Ako ste posljednjih dana bili u gužvi pa vas je Dan žena uhvatio nespremne, ne brinite se – mi imamo neke brzinske ideje za poklone dragim osobama koje biste željeli razveseliti na današnji dan.

Osim što ih možete nabaviti u zadnji tren, većina toga je i “budget friendly” pa će vam ovaj popis dobro doći i ako vam je “visok datum” u mjesecu.

1. Cvijeće

Klasika s kojom ne možete pogriješiti. Na svijetu vjerojatno ne postoji osoba koja se ne razveseli kad vidi neki lijep cvijet. I ne, ne mora to biti karanfil ili ruža, možete dati mašti na volju – i obično poljsko cvijeće može stvoriti savršen buketić.

2. Fotografija

Kada ste posljednji put izradili ili barem isprintali neku fotografiju i sačuvali je u fizičkom obliku? Mnogi od vas vjerojatno davno. Upravo bi to mogao biti savršen poklon za Dan žena, pronađite neku zajedničku fotografiju uz koju vas vežu lijepe uspomene, izradite je i poklonite – sigurno nećete pogriješiti.

3. Kino/filmska večer

Poklon ne mora biti samo materijalna stvar. Dan žena je idealna prigoda da s dragom osobom pogledate neki film sa snažnim ženskim likom. Ako ste pri lovi, kino je odlična opcija, a ako niste, filmska večer u kućnoj atmosferi i kokice su nešto što se može pretvoriti u pravu zabavu. Netflix and chill.

4. Hrana

Ima li netko na ovom svijetu tko ne voli hranu? Teško. Bilo da je riječ o večeri u nekom restoranu, cheeseburgeru u McDonald’su ili čokoladi iz trgovine – ovo je siguran poklon.

5. Žensko druženje/izlazak

Dan žena ove godine pao je na petak, što znači da je izvrsna prigoda da sa svojim prijateljicama organizirate malo žensko druženje kojemu će se sigurno sve obradovati. Može to biti druženje u kućnoj atmosferi (ako niste pri lovi), a može se pretvoriti i u izlazak, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv) 3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.