Što on u krevetu nikako ne želi čuti

Iako mnogi muškarci vole ‘dirty talk’, ima nekih stvari koje oni, dok ste u strasnom klinču, ne žele čuti.

Dakle kada ste između plahti i kažete mu sljedeće, sigurno neće biti oduševljen:

Možeš li malo požuriti? Kada ćeš završiti?
Seks bi vas trebao zbližavati, a kada vaš muškarac čuje da jedva čekate da završi i vjerojatno kolutate očima, za njega je to ravno katastrofi. Baš ste mu priredili hladan tuš. Umjesto da ga direktno pitate kada će završiti, ako vam je baš dosta akcije, radije mu recite da ga stvarno želite vidjeti kako doživljava vrhunac.

Jesi li čuo dijete kako plače – možeš li provjeriti?
Ovo zaista ne žele čuti, jer ako beba zaista plače, od akcije nema ništa. No kako vam dragi ne bi bio baš posve frustriran, možete reći da idete vidjeti spava li beba, ali da ćete mu se vratiti kad se uvjerite da je sve u redu.

Opet ništa, ali bila sam jako blizu
Uh, kako ga boli kada ovo čuje. Udarate ga tamo gdje najviše boli i misli da njegove vještine i nisu baš nešto jer vas ne može dovesti do vrhunca. Umjesto da ga razočarate i kažete da niste postigli vrhunac s njim, radije recite da ste zadrhtali kad vas je dirao na određeni način i uputite ga kako volite da vas dodiruje.

Više ne razgovaramo
Kada ste s dragim goli u krevetu, konverzacija je nešto što mu posljednje pada na pamet. Muškarci također ne vole razgovor nakon seksa jer im hormoni uzrokuju pospanost pa to definitivno nije pravo vrijeme za započinjanje razgovora.

Jesam li se udebljala
To je manipulativno pitanje i frustrira muškarce jer na njega nikad nemaju pravi odgovor. Ako odgovori potvrdno, partnerica će se uvrijediti, a ako odgovori negativno, mogla bi ga optužiti da laže. U svakom slučaju, pitanja o kilaži ga opterećuju i ubijaju strast.

Moram piškiti
Ovo definitivno gasi strast. Oboje bi trebali biti u ljubavnom zanosu, a partnerici je toliko sila da mora obaviti nuždu. Protiv toga ne možemo ništa, no realno gledano, prekidanje akcije logično mu smeta. Vjerujemo da vam neće predložiti da se suzdržite, a vi svakako drugi put prije igre pod plahtama otiđite na WC. (tportal.hr)

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj: