Što je utvrdila obdukcija tijela tragično stradalog igrača Zrinjskog?

Iz Županijskog tužiteljstva HNŽ-a, potvrdili su da u vezi tragične smrti nogometaša Zrinjskog, Karima Gazzetta (27), državljanina Švicarske, nema tragova koji bi ukazivali na postojanje kaznenog djela.

Naveli su da je nakon vanjskog pregleda i obdukcije tijela K.G., koja je 23. studenoga obavljena u mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru stigao pismeni nalaz obducenta.

Kako je pokazao nalaz obducenta, smrt je nasilna i nastupila je uslijed oštećenja za život važnih moždanih centara i drugih ozljeda kostiju lobanje te krvarenja, a koje su posljedica pada tijela na tlo s velike visine, piše Avaz.

Na temelju provedenih očevidnih i drugih policijskih radnji, kao i obdukcijskog nalaza, može se zaključiti da nema tragova koji bi ukazivali na postojanje nekog kaznenog djela u ovom slučaju, zaključili su iz Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, nesretni Gazeta je 21. studenoga u 2:50 sati skočio s osmog kata zgrade Orka u Mostaru, gdje je živio otkako je ljetos u mostarski klub stigao iz švicarskog Xamaxa.

Zrinjski se oprostio od Karima Gazzette

(www.jabuka.tv)