Stiže novi Drama dan u Mepas Mallu, iskoristite priliku za modno osvježenje

Svakog 10-og u mjesecu donosimo Vam fantastične popuste i vrhunske akcije koje ne smijete propustiti. Naravno, riječ je o Drama Danu u Mepas Mallu!

Novi Drama Dan je najbolja prilika za modno osvježenje i upotpunjavanje ormara novim kolekcijama koje su pristigle u naš centar. Posjetite Mepas Mall u četvrtak 10. listopada i priuštite sebi i svojim najmilijima omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što Vam je potrebno po super cijenama.

Ova modna sezona puna je svježih ideja, modela i printeva koje bismo željeli prisvojiti u svom stilu. A najbolja prilika za to je, naravno, Drama Dan. Uz bogatu listu popusta svoje najmilije pripremite za dolazak nižih temperatura. I neka vas neodoljiva jesen sasvim obuzme!

Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na LINKU.

Nakon odličnog shoppinga svakako se možete odmoriti i uživati u nekim od naših kafića ili restoranu.

Pametan shopping uz Drama Dan može vas odvesti do super nagrada. Sudjelujte u nagradnom natječaju “Zakoračite u neodoljivu jesen uz Phillips nagrade” i osvojite jedan od četiri fantastična Phillips PerfectCare glačala s generatorom pare.

Sve što trebate napraviti je obaviti kupovinu u Mepas Mallu do 25. listopada 2019. u minimalnom iznosu od 20 KM. U Facebook aplikaciju upišite osobne podatke, broj računa i osvojite glačala uz će koja Vam glačanje postati najdraža kućna aktivnost.

Kako do ovih neodoljivih nagrada saznajte klikom na LINK.

Mepas Mall je, dokazano, mjesto najboljeg shoppinga u gradu. Stoga posjetite naš centar, uživajte u brojnim shopping pogodnostima i krenite u lov na najbolje ponude.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu