Sting će održati koncert u BiH, poznate cijene ulaznica

Glazbena zvijezda Sting održat će koncert po prvi put u Sarajevu 19. ožujka 2022. u dvorani Juan Antonio Samaranch (Zetra).

Produkcija Avalon dovodi Stinga s My Songs Tour, što je, poslije koncerta irske grupe U2 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas.

Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od 12. studenog od 9.00 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskoj razini na ovom koncertu zajamčen.

Koncertu će moći nazočiti svi koji pokažu dokaz o cijepljenju ili preboljenom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.

Za sarajevski koncert Stinga, koji je najavljen za 20:00 sati, publika iz Bosne i Hercegovine i regije će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj europskoj turneji: parter 69 KM, fan-pit (samo 1.500 karata) 99 KM i tribine 99 KM.

Koncert će trajati dva sata, a Sting će izvesti najveće hitove: Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose.

Istovremeno će biti i promocija novog albuma The Bridge koji izlazi 19. studenog i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom Rushing Water. Kao posebni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.