Štimac oštar prema Udruzi “Naš Hajduk”: Gubite se i više ne vraćajte! – Jabuka.tv

Štimac oštar prema Udruzi “Naš Hajduk”: Gubite se i više ne vraćajte!

Igor Štimac ponovno je preko Facebooka kritizirao Udrugu Naš Hajduk i način vođenja Hajduka.

Bivši igrač, a kasnije i sportski direktor i trener Hajduka nešto iza ponoći je na Facebooku podijelio stranicu “Bit će Bili što su bili” koja od Grada Splita traži da proda dionice kluba privatnom vlasniku i oduzme upravljačke ovlasti Našem Hajduku, prenosi Index.hr.

U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odnosno gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduka konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjenama. Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja. Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koja 8 godina sluša samo obećanja i prazne priče.

Islamovići, Baletići i Rilovi vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima-sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte. Dinamovo proljeće u Europi davno je došlo, a naše s vama neće nikada! S vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu – može se tek nastaviti voziti u kružnom toku…, napisao je Štimac na Facebooku.

Štimac je Naš Hajduk u zadnjih par godina nazivao sektom i grobarima Hajduka, a udruga je najavila i da će ga tužiti.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Što se tiče takozvane udruge Štimac je apsolutno u pravu, Hajduk propada i kada misliš da su dotaknuli dno za Hajduka to o ne vrijedi, dno je još dublje i mučnije. Isključivi krivac je grad kao većinski vlasnik, kako su mogli dati na upravljanje takozvanoj udruzi nešto tako uzvišeno, HŽV i živjeti će, i bez Štimca i bez ove nakaradne udruge.

    • Ti što kakiš o Gangesu i umivanju, pojedi govno orjunaško…ako te zapadne od tih Islamovića, Rilova i sličnih antihrvata i seronja iz Udruge Naš Hajduk. Oni ne vole Hajduk, oni su četo-jugovići, udbaški usranci, titići, srbofili i drugi debili. Štimac može u puno toga ne valjati, ali je istinski hajdukovac i pravi Hrvat.

  • Sve u no su sociolozi mentora orjunaša Lalića ,a za poraze im kriv Mamić ,Modrić ,Lovren ,Hrvatska ,to sve je djelo Ostoje ,Yusipović ,Baltazar izd “naš Hajduk ,Dinamo to smo mi”sve ista crvena kužina

  • Čim je ono orijunaško štene Lalić za “UNH”, to odmah značui da tu udrugu treba ukinuti. Ja sam dinamovac, ali nije mi Hajduk mrzak…osim kad je ovakav kao sad. Goni u p.m. Laliće, Ostojiće, Bauke, Rilove, Dežuloviće, Ivančuće, Viskoviće, Jurjeviće, Vilovićei slične!

  • Klub koji je do ” jučer ” na dresu imao zvijezdu petokraku crvene boje, mora propast ko i ta petokraka i čitavi komunizam jerbo je to od Boga prokleto. Uzalud je kukat i ulupavat pare od države u taj klub, a znamo koliko je država oprostila duga.
    Zato što počivati na tzv. ” slobodarskim tradicijama ” ( a to je komunjarska teorija ), zato morate propast kao klub. Točka.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.