Stilski vodič: Slojevite kombinacije za prohladne jesenske dane

Igra slojevima zapravo je najzabavnija igra koja obično počinje u kasnu jesen s dolaskom varljivog vremena. Ovisno o temperaturi, slojeve možete dodavati i skidati, a ovaj trik omogućuje vam i nošenje omiljenih ljetnih komada.

Svaki od komada koji čini slojevito izdanje vizualno treba djelovati promišljeno i usklađeno, zbog čega je za željen rezultat uvijek pametno cijelu priču započeti s bazičnim komadima i začiniti ju trendy dodacima.

Ključ se krije u igrama različitim dužinama – maxi dužina zahtijeva nešto midi, a midi mini, naravno pazeći da svaki komad uistinu dođe do izražaja i da jedan komad ne skriva drugi. Zato ispod džempera odijevamo košulju, a ispod kaputa midi dužine kožnu jaknu.

Uz traperice će se sjajno slagati i midi haljine, a efektno će izgledati i kombinacije muževnih blejzera i ženstvenih kaputa midi dužine. Upravo će uz ove duete svaki komad dobiti na važnosti, a vi ćete imati par slojeva koji će odavati vaše stilske vještine.

Na kraju, dodajte šalove, marame, kape i omiljenu torbu i imate recept za dotjeran i stilski zabavan look na ulicama grada, piše Moadmo.info.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.