Stepančić: Ima puno mjesta za napredak u obrani

Sad nam je lakše, pao nam je pritisak te prve utakmice. Svi smo čitavi, svi smo zdravi, to je još jedna pobjeda, rekao je Luka Stepančić dan nakon pobjede 31:27 nad Islandom u prvoj utakmici Svjetskoga prvenstva.

Stepančić je proglašen najboljim igračem tog dvoboja.

Sigurno da je dobre stvari dobro pogledati, a bitno je ispraviti ono što je bilo loše, a to su u prvom redu dvije crne rupe protiv Islanda koje su proizašle iz naše loše obrane. Imamo puno mjesta za napredak u obrani. U napadu smo se nekako pohvatali i stvorili određeni sustav gdje svatko ima svoju ulogu. Jučer se otvorilo meni, no to je rad cijele ekipe.

Hrvatski rukometaši u subotu su imali slobodan dan na svjetskoj smotri, a nako toga im slijede dvije utakmice u dva dana, najprije s Japanom u nedjelju pa u ponedjeljak s Makedonijom.

Japanci kvalitetom nisu na našoj razini, ali sigurno će biti neugodni. Odradili smo video analizu, bit će je još navečer. Makedonci su bez stresa odradili utakmicu, nadam se da ćemo i mi tako da se ne istrošimo puno jer nam slijede dvije vezane utakmice, istaknuo je Stepančić, piše HRT.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.