Stanodavac joj ulazio u stan dok je nije bilo, šokiralo ju je što je radio

Tyisha Macleod, učiteljica iz Kanade, uhvatila je svog stanodavca kako joj potajno ulazi u stan dok nje nema.

Tyisha je u stan instalirala sigurnosne kamere kako bi mogla nadzirati što rade njene mačke dok je nema, ali i kako bi se osigurala u slučaju provale.

Jedna kamera je postavljena u spavaćoj sobi, a druga u dnevnom boravku.

Na snimkama je vidjela stanodavca kako ulazi u njenu spavaću sobu, uzima jastuk te ga miriše pa zatim vraća na mjesto. Nakon toga počeo je dizati i pokrivač, no u tome ga je prekinula njena prijateljica koja je ušla u stan jer je bila zadužena za brigu o Tyishinim mačkama dok nje nema.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Što dovraga on radi?, pita se učiteljica u objavi na TikToku.

Stanodavac je, kasnije joj je ispričala prijateljica, tvrdio da je i on ušao u stan kako bi nahranio mačke, ne znajući da je za to bila već zadužena prijateljica. Tyisha je snimke objavila na TikToku i naglasila da stanodavcu nije dala dopuštenje da ulazi u stan dok nje nema, prenosi Index.

Ostale snimke s nadzornih kamera otkrile su da ovo nije bio prvi put da je ulazio u stan dok nje nije bilo.

@tyishamacleod

I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage

♬ original sound – Tyisha Macleod

Zbog događaja je kontaktirala policiju, a najavila je i da će se iseliti iz tog stana.

Snimke su šokirale korisnike TikToka, a otkako su objavljene početkom mjeseca, pregledane su više od četiri milijuna puta. Korisnici su Tyishi savjetovali da promijeni brave dok je još u tom stanu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.