Srna objasnio zašto je odbio Barcelonu i ostao u Shakhtaru

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna ove zime bio je na korak od prelaska u Barcelonu, no na kraju je odlučio ostati u Shakhtaru.

Iskusni desni bek ukrajinskoga Shakhtara iznenađujuće se pojavio na radaru Barcelone koja ga je silno željela dovesti na Nou Camp početkom ove godine. Iako su gotovo svi vjerovali da Srna ne može odbiti transfer karijere, na kraju im je dokazao da griješe.

Na veliko iznenađenje sportske javnosti, bivši hrvatski reprezentativni kapetan je odbio Barcelonu i odlučio ostati u Shakhtaru.

Nakon nekoliko mjeseci, Srna je konačno odlučio otkriti razlog zbog kojega nije želio nastaviti svoju karijeru u jednom od najboljih klubova na svijetu.

“Želim završiti svoju karijeru u Shakhtaru. Kada mi je predsjednik kluba ponudio novi ugovor, rekao sam mu da moje srce pripada ovdje. Lagano smo dogovorili detalje novoga ugovora. Znate svi za priču o Barceloni, ali kao što sam rekao, moje srce pripada ovdje i nisam mogao nakon 14 godina napustiti klub. Jednostavno, postao sam član ove obitelji” – rekao je Srna.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.