Srbin na odmoru u Hrvatskoj: 11. dan uzalud čekam da me prebiju

Premda nerijetko možemo čuti priče i neugodna iskustva srpskih turista koji ljetuju na Jadranu, brojni turisti iz Srbije ipak tvrde suprotno.

Dapače, kažu da im uopće nije loše, a smatraju da su na hrvatsku obalu svi dobrodošli.

Tako je svoje iskustvo ljetovanja u Hrvatskoj podijelio jedan srpski turist na društvenim mrežama, a njegova objava je uskoro postala viralna.

11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me netko prebije, zapali auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadno je, bombardiraju vas osmijesima, ljubaznošću i nižim cijenama u turističkim mjestima nego u puno lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu, napisao je.

(www.jabuka.tv | Foto: Pixabay)

15 komentara

 • Nismo mi ko vi.

  Sjetih se sad Periša kojeg je Dunav izbacio nakon toliko mjeseci za kojeg vjerojatno nikad nećemo saznati istinu.

  Pa onaj naš sportaš iz Slavonije kojeg su nogama zatukli do smrti.

  Zamislite što bi se dogodilo da u Zagrebu jedan njihov tako nestane ili da ga ubiju batinama.

  Koalicija bi pukla, 100%.
  Ako je Pupi digo onoliko panike zbog lista salate i paradajza na Dolcu, što bi tu tek bilo.

 • Covjek se zajebaje i hoce pohvaliti Hrvatsku i Hrvate, a ovi retardi u komentarima to svejedno u svojoj ogranicenosti okrenu na nacionalizam, nevjerojatno.

 • Za 11:08 i – šta ćeš, mene nisu odgojili jugoslaveni nego Hrvati čije su pretke ubijali ti koji spominju kućni odgoj kad se o njima radi…

  Ti isti u 11:39 – Pokazatelj tvog odgoja sadržan je u riječi “ženturača”.

 • Za normalnu ženu se kaže žena a za onu opajdaru što u sve nos gura se kaže ženturača.Nema veze s odgojem,tako je.Tebe su trebali odgojiti da budeš žena.

 • Marabela , nema smisla da se duriš na internetske trolove koji makar bili balavci ,imaju u sebi ugrađenu ljubav i simpatije prema bivšoj komunističkoj državi koju su im usadili njihovi biološki i ideološki pretci, očevi , majke, bake i djedovi koji su mirisali i zaudarali po titoištini i jugoslaviji.
  Oni su tu simpatiju i ljubav prema jednom diktatorskom režimu koji je ubijao i tvoje i moje pretke,usadili gene svojih sinova i kčeri, unuka i praunuka i zato ne mogu prežaliti jugosaviju i njen zaslužen raspad..
  PS.-Vjerovala ti meni ili ne, nedvno sam bio na nekom(nazovimo ga dernekom u bosanskoj krajini koja gravitira ka Hrvatskoj) i uz mnoštvo barjaka turske, armije bih, varta zastave , na sve su se strne mogle vidjeti zastave bivše juge s petokrakom-plav, bijel, crven s petokrakom, u prvi tren nisam mogao vjerovati, trljao samo oči ali uzalud , barjaci s petokrakom su tu opet bili.
  Toliko im je jugoslavij i tito šugvi u srcu da mi je postalo istog trena jasno zašto žele Hrvate potpuno izbaciti iz Bosne i Hercegovine.,

  Eto ,toliko, i pozdrav tebi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.