Srbi izašli na prosvjede protiv rasizma s neobičnim porukama | Jabuka.tv

Srbi izašli na prosvjede protiv rasizma s neobičnim porukama

Amerikanci srpskih korijena također su prisustvovali prosvjedima protiv rasizma i policijske brutalnosti, no nekako se čini da njihovi transparenti nemaju veze sa smrću Georgea Floyda i antirasističkim porukama kojima se vode ostali prosvjednici.

Ti isti Srbi su na ulice Chicaga izašli sa svojom djecom, a na Twitteru je objavljena fotka dvoje klinaca koji drže transparente s čudnim porukama, s obzirom da su ovi prosvjedi bili fokusirani na problem rasizma u SAD-u, pišu 24sata.hr.

Na jednom tako piše “Kraj rasizmu, Kosovo je Srbija”, a na drugom “Klintone, pe**ru, Srbi pamte”.

U SAD-u trenutno živi oko dva milijuna Srba i njihovih potomaka.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Vojvodina nije nikada bila Srbija…… Vojvodina se treba odvojiti……Hrvatska do Zemuna…..Subotica je uvijek bila hrvatski grad…..Kosovo do Niša….Niš je bugarski grad…..Vršac je rumunjski grad. Banat je južna Mađarska….Bit će novih Oluja i novih Traktorijada…..Šešelj je usrani četnik bez brade…..Slobo Srbine, crvi te ne begenišu.

  • Antife tupe pricu kako je Pavelic dao Istru Italiji. Znaju li tko je daoZemun …Srbiji, Boku Kotorsku Crnoj Gori, Banja Luku Srbima, pogledajte kartu Hrvatske pa vidite je li to normalan izgled drzave. Antife su se borile samo za Jugoslaviju zbog koje je ubijeno bez suda stotine tisuca Hrvata. U Hrvatskoj treba mijenjati Ustav. Nikakve veze ne bi smjela imati Hrvatska sa partizanima, oni su poklali Hrvate za koricu kruha, za stancic, za malo bolji posao, uglavnom jude, znamo da se Juda objesio jadje dobio srebrenjake.

  • Serbin je to sto je nemozes ga promjeniti jer iz malih nogu dobiva cacine instrukcije na zalost ne znaju kako je drugima dobro. Nije on kriv sto je srbin. tako mu je sudeno Sirokobrijezanin . Bog I Pamet u glavu l zivot je jedan 7 Pomalob Krtak

Komentiraj: