Sramotno izvješće FTV-a o neredima u Mostaru

Top tema dana i BiH, ali i šire su navijački neredi koje su jutros izazvali navijači Željezničara demolirajući kafić navijača Zrinjskog.

Nakon toga uslijedili su neredi i na nekadašnjoj crti razdvajanja pri čemu je oštećeno nekoliko ugostiteljskih objekata. Naravno i ovaj puta federalni mediji imaju svoju verziju događaja, ali komentar Darjana Babića je toliko neprofesionalan i tendeciozan, da je debelo zasjenio sve laži i gafove svoje matične tv kuće.

Tako gospodin u narodu poznat kao mali i potrčko od Lagumdžije u izvješću o neredima kaže da su navijači Željezničara napali kafić, a da su uzvratili huligani iz zapadnog dijela grada napadom na kafiće koji se nalaze na Bulevaru. Dakle, po gospodinu Babiću oni koji su demolirali kafić navijača Zrinjskog su samo navijači Željezničara, a oni koji su napali kafiće na Bulevaru su huligani. Pitamo se što bi bilo da je situacija obrnuta, ali i ako je od Darjana i FTV previše je.

Poređenja radi navijači Zrinjskog su premlaćeni u Sarajevu od strane tamošnje policije, i niti jedan navijač Zrinjskog od ulaska u Kanton Sarajevo nije smio otići ni na wc bez pristanka policije, a iz Sarajeva su ispraćeni teškim batinama što se lijepo vidi na snimku dolje. Sa druge strane navijači Željezničara došli su neometani do kafića u Franjevačkoj ulici i neometano ga demolirali. (Hercegovina.info)

[youtube id=”emHRyAKdL1Y” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Nek se budale samo biju nemaju drugog posla ma…. hebli
    da imaju pametnijeg posla nebi se išli ” biti ” po gradu

    nabijem ih na kurac takvih mi nikada neće biti žao

  • ma pustite FTV mi uopće nismo ista država,zar niste primjetili!!!!
    pustite kretene nek govore šta oće ta signala imaju samo u užem djelu bosne hahaah

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.