Spremni za SP: Ljubušaci organiziraju fan zonu s mnoštvom događaja

Grupa zaljubljenika u nogomet, okupljena oko Udruge “Uvijek vjerni” odlučila je volonterski pokrenuti projekt navijačke zone u Ljubuškom, s ciljem da za vrijeme Svjetskoga nogometnoga prvenstva u Rusiji što jače i što bolje podrže Vatrene.

Uz odobrenje i potporu Općinskoga vijeća i načelnika krenuli smo s realizacijom fan zone koja će se održavati svakodnevno od 14. lipnja do 14. srpnja 2018. na trgu Franje Tuđmana (iza općine), priopćili su organizatori.

Ovakav tip fan zone je u potpunosti nekomercijalnoga tipa, odnosno neće biti naplaćivan ulaz, niti će biti kakva ograničenja, svi su dobrodošli. Ova fan zona je obiteljsko okupljanje s nultom tolerancijom na sve oblike nasilja i huliganizma, cilj nam je posvetiti se djeci, pogotovo onoj najmlađoj, da ih razveselimo, a ujedno i educiramo kako biti dvanaesti igrač naših Vatrenih, dodali su.

U sklopu fan zone nalaziti će se igralište s umjetnom travom za djecu i odrasle koje će biti osvijetljeno i otvoreno za sve tijekom trajanja fan zone, a planira se i postavljanje ostalih zabavnih sadržaja, poput stolnoga nogometa i sličnih društvenih igara.

Gledanje utakmica bit će omogućeno na velikom videozidu (8 metara četvornih), uz igralište će biti postavljen projektor za najmlađe, a oni koji žele udobnost lounge bara moći će pratiti utakmice na još tri velika TV-a.

U planu je organiziranje velikoga broja nagradnih igara i tombola koje će se izvlačiti u poluvremenima utakmica, a organizatori navode kako u suradnji sa sponzorima planiraju organizirati i razna nogometna i navijačka natjecanja koja će se odvijati tijekom cijeloga trajanja fan zone.

Naš glavni cilj je omogućiti svima djelić atmosfere koju smo mi osjetili kroz mnogobrojne posjete utakmicama i prvenstvima. Želimo da naši građani osjete euforiju i atmosfere kao i skoro svi veći gradovi Europe, a ujedno želimo educirati naše najmlađe kako sa srcem i bez nasilja bodriti našu nacionalnu momčad, kažu organizatori, prenosi Radioljubuski.ba.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.