SPORT KLUB kanali dostupni i korisnicima HT Eronet!

Kako se u javnosti dosta govori o mogućnosti praćenja Sport Klub kanala koji u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su gledaocima dobro poznate Engleska Premier Liga, Španjolska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prijenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta, emiter kanala Sport Klub – United Media S.à.r.l. sa zadovoljstvom obavještava javnost da će ove kanale uskoro u svojim domovima moći pratiti i svi korisnici operatera JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (HT Eronet), kao jednog od operatera sa najvećim brojem korisnika u BiH. Također, HT Eronet će putem ugovora o distribuciji koji je nedavno zaključio sa United Media S.à.r.l., svojim korisnicima omogućiti praćenje i drugih kanala iz ponude ovog emitera – N1, Orlando, Bambino, Grand, Lov i Ribolov.

United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju sa ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore sa našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali.

Za svakog operatora je to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Ukoliko niste među sretnim korisnicima operatora koji su već zaključili ugovore o distribuciji kanala Sport Klub, zatražite od vašeg operatora da vam omogući ove sadržaje, priopćeno je iz United Media.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj: