Splitski Hajduk još neće na prodaju

Splitski nogometni klub “Hajduk” za sada neće ići na prodaju, rekao je danas gradonačelnik Ivo Baldasar na redovnom briefingu s novinarima u zgradi gradske uprave napomenuvši kako klub treba odvojiti od stadiona.

“Iako mislim da je prodaja najbolja opcija za Hajduk uvažio sam argumente udruge Naš Hajduk koja traži još vremena za postojeći model upravljanja. Prioritet kod kupnje gradskih dionica Hajduka trebali bi imati i dioničari”, rekao je Baldasar.

Prema njegovim riječima taj će klub po ugovoru platiti dug od 30 milijuna kuna, te rekao da će pomoći kako bi se ubrzale uplate od prodaje Anasa Sharbinija i Ante Vukušića. Glede kredita kojeg je Hajduk uzeo u Privrednoj banci Zagreb, kazao je da za koji dan stiže na naplatu prvih 15 milijuna kuna, a drugi dio već za mjesec dana.

“Sasvim je sigurno kako će grad Split morati platiti te dugove, te na taj način proračun opteretiti za dodatnih četiri posto”, zaključio je Baldasar. (Hina)

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

  • Pa već je rasprodan i ja sam kupio dionice???? Sve što je valjalo u glubu hajdukove “legende” su popljačkae i odnijele. Sramota, dno dna. Izdržat će ekipa još do Božića i onda je gotovo…..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.