Spektakl u Cannesu: Tom Cruise nagrađen Zlatnom palmom

Tom Cruise nagrađen je iznenadnom Zlatnom palmom na premijeri filma “Top Gun: Maverick” koja je označila veliki dan na Filmskom festivalu u Cannesu.

Film je dobio petominutne ovacije publike. Prije nego što je primio Zlatnu palmu, što se nije očekivalo, ali i prije samog prikazivanja filma odana mu je počast.

Kao uvod, francuski borbeni avioni pojavili su se na nebu puštajući plavi, bijeli i crveni dim. Eskadrila je napravila drugi prolaz prije nego što je zvijezda filma “Top Gun: Mavericka” izašla na binu u Palaisu.

Nevjerojatna večer i nevjerojatan provod, rekao je Cruise okupljenima: dovoljno je samo da vidim svačija lica. Prošlo je 36 godina od ‘Top Guna’ i morali smo ovo odgoditi dvije godine zbog pandemije.

Hvala ljudima iz Paramounta, bio je san biti ovdje s vama, rekao je glumac blockbustera.

Dodao je kako radi ove filmove za publiku te poručio: Radim ovo za sve vas na svakom susretu, u svakom trenutku. Pogotovo u Cannesu, volite filmove.

Nekoliko sati prije premijere u Cannesu, Cruise je u intervjuu izrazio svoju predanost snimanju filmova za velika platna i kako je rad na filmskim setovima od samog početka u dobi od 18 godina bio njegova filmska škola.

Također je naglasio da objava filma “Top Gun: Maverick” na streaming platformama nikada nije bila opcija dok su kina bila zatvorena tijekom pandemije.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.