Spavala s preko 16.000 muškaraca i sad se udaje za ženu

Bivša seks radnica Ashley Clark Huffman na TikToku otkrila je pratiteljima potresne detalje iz industrije u kojoj je radila 20 godina, prenosi “The Sun”.

U jednom od posljednjih video isječaka priznala je da je kao seks radnica spavala s više od 16.000 ljudi. Iako bi to neke osobe odbilo, Ashley je danas sretno zaručena za ženu i obje se raduju braku, prenosi Avaz.

Sa zaručnicom otvoreno razgovara o svojoj prošlosti, baš kao i s publikom na TikToku. Redovito objavljuje snimke na kojima dijeli detalje iz seks industrije koju ne idealizira.

Detaljno je opisala traume s kojima se suočila tijekom dva desetljeća provedena u “struci” kako bi bolje savjetovala svakoga tko je zainteresiran za početak vlasitite karijere u seks industriji.

U jednoj od najpopularnijih objava navela je “dugoročne posljedice” rada u seks industriji, poput PTSP-a, noćnih mora, smanjenog libida i poteškoća s povezivanjem.

@trashley_anonymous1#IDeserveTuitionContest #ZFlipClackdown #exprostitute #realliferecovery @trashley_anonymous♬ i took a pill in ibiza – .

Međutim, tu nije kraj njenim nevoljama u prošlosti se borila sa zavisnošću, jedno vrijeme je bila beskućnica, a opisala je incident u kojem je bila “oteta i pretučena”.

Ashley kaže da najviše žali što je razorila “sretne brakove” i nije poštovala vlastito tijelo. Svjesna je svojih grešaka i tvrdi da je tijekom godina puno radila kako bi postala bolja osoba.

Njeni iskreni video snimci su podijelili korisnike TikToka. Dok je neki hvale zbog iskrenosti, drugi je osuđuju zbog odluka iz prošlosti. Ipak, komentari su uglavnom pozitivni, a korisnici joj pružaju ljubav i podršku.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.