Sony najavio nove boje bočnih ploča za PlayStation 5

U sklopu nove Sonyjeve kolekcije Deep Earth, bočne ploče za PlayStation 5, kao i kontroleri DualSense, moći će se kupiti u tri nove boje – crvenoj (Volcanic Red), plavoj (Cobalt Blue) i srebrnoj (Sterling Silver).

Prilikom izrade ove nove kolekcije kontrolera DualSense i boja za bočne ploče PlayStationa 5, crpili smo inspiraciju iz prekrasnih i snažnih nijansi pronađenih u dubinama planeta Zemlje. Boje smo dodatno ‘podigli’ dodajući metalik finiš za dašak sofisticiranosti, priopćio je Satoshi Aoyagi iz dizajnerskog tima Sonyja.

Oni koji duže vrijeme prate Sonyjeve novitete, zasigurno znaju da već postoje službene bočne ploče za PlayStation 5 u crvenoj i plavoj boji. No, novopredstavljena crvena boja ponešto je svjetlija i sjajnija, dok je nova plava vidljivo tamnija i ima nijanse ljubičaste, piše Bug.hr.

Nove bočne ploče koštat će 60 dolara, dok će kontroleri doći na tržište s cijenom od 75 dolara. Prednarudžbe počinju već početkom sljedećeg mjeseca, no crvene i plave ploče moći će se kupiti u slobodnoj prodaji 3. studenoga, dok će srebrna biti dostupna tek sljedeće godine, odnosno 26. siječnja.

(www.jabuka.tv | Foto: Sony)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.